E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyalı ile Tonyalı bir araya gelirse ne olur? İşte o diyalog…

20 Haziran 2024 Perşembe 14:03
Otostop ile Türkiye’yi gezen Yunus Okan isimli seyyah, karşılaştığı Tonyalı bir vatandaş ile sohbet ettiği anları Instagram hesabında paylaştı.

Konya Ereğlili olan Yunus Okan, otostop ile Türkiye'yi geziyor. Sosyal medyada büyük bir kitleye ulaşan Okan, Tonyalı bir vatandaşla arasında geçen samimi diyalogları paylaştı…

Konyalı ile Tonyalı bir araya gelirse ne olur?

Trabzon'u gezen Yunus Okan, yaylalara çıkmak için otostop çektiği sırada Tonyalı bir vatandaş yanına duruyor. O anlarda Tonyalı vatandaş ile Okan arasında ilginç bir sohbet gerçekleşti. Videoda, Konyalı ile Tonyalı bir araya gelince yaşanabilecek durumlar izleyicilerle buluştu.

İşte o anlar:

Türkiye'nin 58 şehrini otostopla gezdi

Yunus Okan'ın paylaştığı videolar, otostopla gezdiği Türkiye'de karşılaştığı insanlarla kurduğu sıcak iletişimi ve farklı kültürler arasındaki eğlenceli anları sergiliyor.  

Öğretmenlik mesleğini bırakıp 1 yılı geçkin süredir otostopla Türkiye'yi gezdiğini belirten Okan, bu zamana kadar toplam 58 ili gezdiğini ifade etti.  Otostopla gezerken bindiği araçlardan güvenliği açısından görüntü alan Yunus Okan, bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı ve büyük ilgi gördü.

Tonya nerede?

Trabzon iline bağlı bir ilçe olan Tonya, Doğudan Düzköy ve Maçka, Güneyden Gümüşhane İline bağlı kuzeyden ve batıdan Vakfıkebir ile Şalpazarı ilçeleri ile çevrili. Trabzon ilinin denize sahili olmayan bir ilçesi olan Tonya, denizden yüksekliği 755 metre.

(Mustafa İlker Şen)

 

DİĞER HABERLER