E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konyalı bakan Konya’ya geliyor! Trafik çok yoğun

23 Şubat 2024 Cuma 12:07
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir bir dizi programlara katılmak üzere 24 Şubat 2024 (yarın) Konya’ya geliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yarın Konya'da düzenlenecek olan "Teknoloji, Şehir ve Kadın Buluşması'' programına katılacak.

Bakan Göktaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı-Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın katılımıyla "Teknoloji, Şehir ve Kadın Buluşması'' programı gerçekleşecek.

24 Şubat 2024 (yarın) saat 17.00'da, Taş Bina Kültür Sanat'ta gerçekleşecek olan "Teknoloji, Şehir ve Kadın Buluşması'' programında önemli konular ele alınacak. 

DİĞER HABERLER