E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’nın bir ilçesinde sayıları arttı! Sağlık riski var: Belediye destek istedi!

İnternet Editörü
09 Haziran 2024 Pazar 14:59
Konya’nın bir ilçesinde mücadele başladı. Belediye başkanı duyurdu. Çalışmalar tüm bölgelerde uygulanıyor.. İşte detaylar

Yaz aylarının gelmesiyle beraber Konya'nın Ereğli ilçesinde de sinek ve haşereler artmaya başladı. Bu kapsamda Ereğli Belediyesi gerekli uygulamaları tüm bölgelerde gerçekleştiriyor. İşte detaylar..

SİNEK VE HAŞERELER ARTTI

Konya'nın Ereğli ilçesinde sıcaklığın artmasıyla beraber sinek ve haşerelerde artmaya başladı. Özellikle bahçe ve yeşillik alanlarda sık görülen sinek ve haşereler için belediye ilaçlama faaliyetlerini uygulamaya koydu. 

ÇALIŞMALAR TÜM BÖLGEDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Sinek ve haşereler için uygulanan çalışma ilçenin tüm bölgelerinde gerçekleştiriliyor. Vatandaşların sağlığı için çevre hijyenini sağlamak ve verdikleri rahatsızlığı en aza indirmek amaçlandı.
Ereğli Belediyesi'nde ekipler özellikle larvaların oluştuğu akar, dere ve göletlerde, parklarda, kamusal alanlarda, çöp konteynerlerinin bulunduğu bölgelerde, şehrin tüm caddelerinde ve sokaklarında ilaçlama faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor.

"BİZLERE DESTEK OLACAĞINIZ BİLİYORUZ''

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar konuyla ilgili yaptığı açıklamada: 

"Hemşehrilerimizin sağlığı bizim için ön planda. Sinek ve haşerelerin oluşturabileceği sağlık risklerini ve verdiği rahatsızlığı minimize etmek adına ilaçlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sinek ve haşerelerle mücadelemizde siz değerli vatandaşlarımızın da gerekli hassasiyeti göstererek bizlere destek olacağınızı biliyor ve şimdiden duyarlılığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

VATANDAŞ MEMNUN!

Ereğli ilçesinde uygulanan çalışmada ekiplerin titizlikle hareket etmesiyle belediye vatandaşın takdirini kazandı. Memnuniyetlerini dile getirdiler.

(Meltem Gürbüz)

 

 

DİĞER HABERLER