E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’daki bu yol saatlerce kapalı kalacak! Tarih ve saat verildi

25 Haziran 2024 Salı 11:54

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi tarafından duyuru geldi. Konya'daki bu yol saatlerce araç trafiğine kapalı kalacak. İşte detaylar.. 

Yol çalışması yapılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi Konya'nın Meram ilçesinde belirli caddelerde gerçekleşecek yol çalışması hakkında bilgilendirdi. Yeni Meram Caddesi (Meram'dan Orduevi'ne gidiş istikameti) üzerinde bulunan Yeni Meram Caddesi ile Şehir Caddesi birleşimi ve Yeni Meram Caddesi ile Merasim Sokak birleşiminde bakım onarım çalışması gerçekleşecek.

Saatlerce sürecek

Yeni Meram Caddesi ile Şehir Caddesi birleşimi ve Yeni Meram Caddesi ile Merasim Sokak birleşiminde 00:30-07:00 saatleri arasında bakım onarım çalışmaları yapılacak.

AKOM paylaşımında

"Yol Çalışması Hakkında Bilgilendirme.. 26 Haziran Çarşamba günü 00:30-07:00 saatleri arasında Yeni Meram Caddesi (Meram'dan Orduevi'ne gidiş istikameti) üzerinde bulunan Yeni Meram Caddesi ile Şehir Caddesi birleşiminde ile Yeni Meram Caddesi ile Merasim Sokak birleşiminde bakım onarım çalışması gerçekleştirilecektir. Çalışmalar esnasında yol araç trafiğine kapatılacak, trafik alternatif güzergahlardan sağlanacaktır.'' İfadeleri kullanıldı.

(Selman Kaya)

 

DİĞER HABERLER