E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’da Filistin yürüyüşü yapılacak!

27 Mayıs 2024 Pazartesi 13:30

Katil İsrail tam 234 gündür Gazze'de saldırılarına devam ediyor. Can kaybı 35 bini geçti. Refah'taki kampı da kan gölüne çeviren Siyonistler durmuyor. 

Dünya, 7 Ekim 2023'ten itibaren tarih boyunca görmediği bir soykırıma tanıklık ediyor. Katil İsrail, vahşetin boyutunu her geçen gün biraz daha artırıyor.

Tek sığınak da bombalandı!

İsrail, Gazze'yi kelimenin tam anlamıyla açık hava hapishanesine çevirdi. Yağdırdığı bombalarla binlerce masumu öldüren katil İsrail, hayatta kalanları ise açlığa ve susuzluğa mahkûm etti.

Filistinlilerin sığındıkları Refah kenti de bombalandı. Uluslararası Adalet Divanı'nın "saldırıları durdurma kararı” da Siyonistleri durdurmadı. 

Konya bir kez daha Filistin'e ses verecek!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu öncülüğünde yapılacak Filistin'e destek yürülüşü Zafer Meydanı'ndan başlayacak ve Mevlana Meydanı'nda tamamlanacak. Yürüyüş sonrası Filistinli Müslümanların kurtuluşu için dua edilecek, katil ordusu İsrail lanetlenecek. 

Bütün Konya'ya çağrı yapıldı!

Sivil Toplum Kuruluşları, bütün Konya'ya çağrı yaptı. Zafer Meydanı'ndan 20,30'da başlayacak Filistin'e destek yürüyüşüne yoğun katılım bekleniyor.

(Selman Kaya)

DİĞER HABERLER