E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’da çirkin manzara! Başkan paylaştı

07 Mayıs 2024 Salı 11:05
Baharın gelişiyle birlikte Konya’daki piknik ve mesire alanları elden geçirilerek yaz mevsimi için hazırlandı.

Şehirdeki bütün parklar görevli ekipler atrafından düzenli olarak denetleniyor, bir sonraki günün misafirleri için heryer tertemiz yapılıyor. 

Başkan çirkin manzarayı paylaştı! 

Konya'nın Ilgın ilçesinde piknik alanındaki kamelyayı görenler gözlerine inanamadı. Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil de bu çirkin manzarayı sosyal medya hesabından paylaştı. Kamelyadaki kirliliğe söz etmeyen Başkan Apil, kamelya ve çevresine verilen zarara dikkat çekti. 

Herşeye zarar vermişler. 

Ilgın Belediyesi tarafından mesire alanına kurulan kamelya yakılmış, bazı bölümleri kırılarak odun yapılmış ve o odunlar kamelya etrafındaki bordür taşlarıyla yapılan ocakta yakılmıştı. Başkan Ömer Apil yaptığı yaplaşımda üzüntüsünü ve kararlılığını şu sözlerle ifade etti.  

"Temizlemek ve kirletmek arasında yoğun bir yarış içerisindeyiz. Biz kararlıyız tüm mesire alanlarımızı tertemiz yapacağız. Kirletmenin ötesine geçip kamelyalarımızı yakmamanız yeterli bizim için. Çünkü temizlik yarışını biz kazanacağız.”

Başkanın paylaşımı çok beğenildi!

Ilgın Belediyesi ekipleri piknik maganlarının verdiği zararı gidermek için hemen çalışma başlattı. Önce çöpler temizlendi ardından kamelya bakıma alındı. Başkan ömer Apil'in yaptığı paylaşıma beğeni, kamelyayı yakan ve çevreyi kirletenlere tepki yağdı.

(Mustafa İlker Şen)

DİĞER HABERLER