E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’da Akdeniz sahillerini aratmayan plaj! Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayacak

05 Haziran 2024 Çarşamba 10:42
Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü’ndeki tatilcilerin yeni gözdesi Karaburun Plajının 5 Haziran 2024 tarihinde açılıyor.

5 Haziran 2024'te ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak olan Beyşehir Gölü'nün en gözde tatlı su plajlarından biri olan Karaburun Plajı, yaz sezonuna hazır hale getirildi. Plajda yapılan düzenleme, bakım ve temizlik çalışmaları tamamlandı ve tüm imkânlar ziyaretçilere sunulacak.

Can kurtaran hizmeti verilecek

Tuvaletler, duşlar, soyunma kabinleri, şezlonglar ve şemsiyeler gibi olanaklara sahip olan Karaburun Plajı'nda ayrıca, cankurtaran hizmeti de verilecek.

Akdeniz sahillerini aratmıyor

Karaburun Plajı, Beyşehir Gölü'nün en uzun plajı olmasıyla dikkat çekiyor ve Akdeniz sahillerini aratmayacak güzellikte bir ortama sahip. Gölde serinleyen tatilciler, aynı zamanda çevresindeki meşe ormanları arasında kamp yapma imkanına da sahip.

Giriş ücretleri değişti!

Beyşehir Gölü Karaburun Plajı giriş ücretleri de 2024 yılı itibarıyla güncellendi. Buna göre bisiklet ile giriş 20 TL, motosiklet ve ATV ile giriş 40 TL, otomobil ve kamyonetle giriş 60 TL, minibüsle giriş 180 TL, midibüsle giriş 300 TL, otobüsle giriş ise 600 TL olarak belirlendi.

(Mustafa İlker Şen)

DİĞER HABERLER