Konya Barosu’nda Hocalı Soykırımı’nın 33. yıl dönümü anıldı!

 Konya Barosu’nda Hocalı Soykırımı’nın 33. yıl dönümü anıldı!

Konya Adalet Sarayında düzenlenen Hocalı Soykırımı sergisine Azerbaycanlı ve Türk avukatların yanı sıra vatandaşlar ve medya mensupları da büyük ilgi gösterdi. 

Serginin adalet sarayında düzenlenmesi ise sembolik anlam ifade ediyordu. Öyle ki, Hocalı Soykırımı faillerinin bir gün adalet karşısında yargılanacaklarına işaret edilmek istendi.

Sergi katılımcılarına Hocalı Soykırımı faciası hakkında geniş çaplı bilgi veren Azerbaycan Türk'ü stajyer avukat Fidan Mustafayeva halihazırda ise Azerbaycan'nın yürüttüğü terörle mücadele operasyonunun ardından işgalden kurtarılan Hocaya büyük dönüşün başladığını belirtti.

Konya Baro Başkanı sayın Avukat Oktay Unkur sergide yaptığı konuşmada Türkiye'nin kardeş Azerbaycan'nın trajedisini paylaştığını ve soykırımın dünyaya tanıtılması girişimini desteklediğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER

İlginizi Çekebilir