E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

KONTV izleyin, mutlu olun

30 Eylül 2024 Pazartesi 19:12

 Kontv'de yeni yayın dönemi başladı. Yeni dönem hedefini ‘daha kaliteli içerik, daha fazla izlenme, daha mutlu izleyici' şeklinde açıklayan Kontv'de 2025 yılı Haziran ayına kadar devam edecek olan dönemde yeni programlar ekrana gelecek. 

Yeni döneme merhaba:

Türkiye'nin ilk ve tek medya vakfı olan Anadolu Medya Grup Vakfı'na ait olan Kontv,  yeni döneme yeniliklerle "merhaba” diyor.  Değişen toplum ve gelişen teknoloji ışığında haber ve program formatlarında yenilenmeye giden Kontv'de haber bültenlerinde doğru bilgiyi en kısa süre içerisinde verme çabası içerisine girerken, programlarda stüdyo dışına çıkma eğilimini öne çıkardı.

Teknolojinin hızlandırdığı günlük hayat içerisinde zamanın daha kıymetli hale geldiğinin bilinci içerisinde görsel içeriklerde süre kısaltmamasına giden Kontv'de etkili sunum, az ama öz bilgi ön planda olacak. 

Yeni fragman yayında:

Kontv yeni yayın döneminin şifrelerini programlar için hazırlanan genel fragman ile haber bültenleri için hazırlanan haber fragmanında görmek mümkün. Bugün itibarıyla yayına giren fragmanlar vasıtasıyla Kontv'de yapılan değişikler hususunda izleyiciye bilgi veriliyor. 

Birbirine benzeyen sunum şekilleri, birbirinin kopyası içerikler ile tüm kanalların irtifa kaybettiği son yıllarda izleyicinin bir arayış içerisinde olduğunu fark eden Kontv, diğer tüm kanalar karşısında izleyiciye alternatif bir ekran sunuyor.


 
İzleyici sayımız hızla artıyor!

32 yılı aşan tecrübesini 65'inci yayın döneminde yeniliklerle süsleyen Kontv, dünyanın en güvenilir reyting ölçüm sistemi Admongrell'de son bir yıl içerisinde izleyici sayısını yaklaşık olarak yüzde 50 oranında artırdı. Kontv'nin günlük izleyici sayısı artık milyonlarla ölçülüyor. Reytingi sansasyonel kalitesiz içeriklerde arayan sektör temsilcilerinin aksine reytingi doğru bilgi, sağlıklı sunum, kaliteli içerik ve objektif yayıncılıkta bulan Kontv yeni yayın döneminde olabildiğince stüdyo dışına çıkacak, daha fazla halkın arasında olacak. Uydu ve tüm yayıncılık platformlarında yayın yapan ve yayınları dünyanın her ülkesinden rahatlıkla izlenebilen Kontv'de hedef, yayıncılıkta bir Anadolu çıkışı olma özelliğini pekiştirerek yoluna devam etmek…

DİĞER HABERLER