E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Boykot ürünlerine indirim yapan firmalar Konya’da protesto ediliyor!

23 Temmuz 2024 Salı 11:02
Konya’da faaliyet gösteren ‘Milli Kuvvetler Hareketi’ isimli topluluk, İsrail ürünleri ya da İsrail’e desteğini açıklayan firmaların ürünlerini indirimli satan firmaları protesto etmeye başladı.

Çeşitli etkinliklerle tebliğ görevi yapan ‘Milli Kuvvetler Hareketi' Filistin'de yaşananlara sessiz kalmadı. Gazze katliamına destek veren, finense eden firmaları hedef alan topluluk Konya'da çeşitli protestolar düzenliyor. 


Milli Kuvvetler Hareketi'nden Tahir Özcan, konu ile yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Bu eylemimiz aracılığıyla ulusal ve yerel tüm marketlere sesleniyoruz. Rızık Allah'tandır. Zalimlere meylederseniz, ateş size de dokunur. Özünüze dönün. Bu toprakların bir kuralı vardır. Ya Hakk'ı ayakta tutarsınız ve yaşamaya devam edersiniz ya da Anadolu coğrafyası sizi dışarı iter, erirsiniz, yok olursunuz,  tarihten silinirsiniz. Şirket de olsanız bu böyledir, millet de olsanız bu böyledir. Katillere destek olan firmaların ürünlerini satmayın. Unutmayın Yahudi'nin canı, malındadır. Öyle bir Rabbimiz var ki kendisine teslim olanları tüm dünya suda boğulurken gemide korumuştur, devasa ateşlerin içinde yakmamıştır. Kurtulanlar para ve makam sahipleri değil, Allah'ın safında yer alanlardır."

DİĞER HABERLER