E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

AZ ÖNCE DUYURULDU| Konya’nın bir ilçesinde sular kesiliyor! Saatlerce sürecek

İnternet Editörü
23 Haziran 2024 Pazar 16:41
KOSKİ Genel Müdürlüğü az önce duyurdu.. Konya’nın bir ilçesine su verilmeyecek. Çalışmalar saatlerce sürecek. İşte detaylar..

KOSKİ Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşanacak su kesintisi hakkında bilgilendirdi.

Bağlantı çalışması yapılacak!

Beyşehir ilçesinde 24 Haziran Pazartesi ( yarın) günü Beyşehir İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin devreye alınması için çelik boruların bağlantı çalışması yapılacak.

Saatlerce sürecek!

İlçede yapılacak olan bağlantı çalışması nedeniyle su kesintisi saatlerce sürecek. 12.00 ile 00.00 saatleri arasında içme suyu şebekesinde basınç düşüklüğü ve kısmi su kesintileri meydana gelecek. 

KOSKİ PAYLAŞIMINDA

"Su Kesintisi Hakkında Bilgilendirme… 24 Haziran Pazartesi günü 12.00 ile 00.00 saatleri arasında Beyşehir İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin devreye alınması için çelik boruların bağlantı çalışması yapılacağından, ilçe merkezi genelinde su kesintisi yapılacaktır. İçme suyu şebekesinde basınç düşüklüğü ve kısmi su kesintileri meydana gelecektir. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir.'' İfadeleri kullanıldı.

(Meltem Gürbüz)

 

DİĞER HABERLER