E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’da ücretsiz salçalık biber dağıtılıyor! Uzun uzun kuyruklar oluştu

28 Ekim 2023 Cumartesi 11:03
Konya’da ücretsiz dağıtılan salçalık biberleri almak isteyen vatandaşlar uzun uzun kuyruklar oluşturdu.

Konya'nın Ereğli ilçesinde ikamet eden vatandaşlara Ereğli Belediyesi ücretsiz salçalık biber dağıtmaya devam ediyor.

Salçalık biberin yüksek verimi vatandaşların yüzünü güldürdü

Organik Tarıma büyük önem veren ve yaygınlaştırılması noktasında öncü olmaya gayret eden Ereğli Belediyesi, geçen yıl başlatmış olduğu organik tarım projesi kapsamında elde edilen salçalık biberin yüksek verim vermesi, vatandaşların ücretsiz bir şekilde salçalık biberden yararlanmasına etki etti.

Organik ürünler vatandaşlara ulaştırılıyor

Ereğli Belediyesi Adabağ'da başlattığı Organik Tarım Projesi kapsamındaki çalışmalarının sonucunda elde ettiği organik ürünleri vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtmaya devam ediyor.

Her haneye 1 çuval

Ereğli'de bulunan mahallelerde dağıtımı devam eden salçalık biber, vatandaşlara ulaştırılıyor. Mahalle sakinleri salçalık biber almak için uzun uzun kuyruklar oluşturdu. Ücretsiz dağıtılan salçalık biberler her haneye 1 çuval olarak veriliyor.

Ereğliler ücretsiz bir şekilde faydalanacak

Bu hafta Mimar Sinan, Talat Paşa ve Beşyüz Evler Mahallelerinde salçalık biberlerin dağıtımları gerçekleştirildi. Diğer mahallelerde de dağıtımı gerçekleşecek olan salçalık biber, Ereğli'de bulunan tüm vatandaşlara ücretsiz bir şekilde verilecek.

 "Tüm mahallelerimizde salçalık biber dağıtımlarımıza devam edeceğiz''

Dağıtımlarla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Oprukçu: "Organik Tarıma büyük önem veriyor ve yaygınlaştırılması noktasında öncü olmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl başlattığımız organik tarım projesindeki elde ettiğimiz yüksek verim yüzümüzü güldürdü. Bu verimden hemşerilerimde yararlansın diye kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu noktada Mimar Sinan, Talat Paşa ve Beşyüz Evler Mahallelerimizde de salçalık biber dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Tüm mahallelerimizde salçalık biber dağıtımlarımıza devam edeceğiz. Rabbim bereketli eylesin, üretimimize katkısını sunan ve emeği geçen herkese teker teker teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

(Sibel Elmas)

 

 

 

 

DİĞER HABERLER