E-gazete

ANASAYFA GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ İLAN RESMİ İLANLAR YEMEK

Konya’da çuvallarla bedava salçalık biber dağıtılıyor!

18 Ekim 2023 Çarşamba 10:58
Konya’da belediyenin yetiştirdiği organik biberler ikameti o ilçede olan vatandaşlara ücretsiz ulaştırılıyor.

Konya'da sürekli il olacak ilçe olarak adından söz ettiren Ereğli'de farklı bir proje yapılıyor. İkameti Ereğli'de olan vatandaşlara Ereğli Belediyesi ücretsiz salçalık biber dağıtımına devam ediyor.

Ereğli Belediyesinden organik ürün

Konya'da Ereğli Belediyesi, Adabağ'da yetiştirdiği organik ürünleri vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtmaya devam ediyor. Vatandaşların organik ürünlere ulaşmasını kolaylaştıran, organik üretimi geliştirmek için yapılan projede salçalık domateslerden sonra salçalık biberlerde Ereğlililere ücretsiz dağıtılmaya başlandı.

Farklı mahallelere dağıtımı devam ediyor

Adabağ'da organik ürün yetiştiren Ereğli Belediyesi, diğer belediyelere örnek oluyor.Geçtiğimiz günlerde Adabağ, Tatlıkuyu, Aşıklar ve Alhan Mahallelerinde salçalık biberlerin ücretsiz dağıtımı gerçekleşmişti bugünde 2 mahallede ücretsiz salçalık biber dağıtıldı.

2 mahallede ücretsiz salçalık biber dağıtıldı

Organik yetiştirilen salçalık biberler, Doğualagöz ve Batıalagöz mahallelerinde ikamet eden vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtıldı.

Ücretsiz salçalık biber dağıtımı devam edecek

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ”Üretmeye, bir fazla üreterek tarım şehri Ereğli'yi hak ettiği yere taşımak için çaba harcamaya devam edeceğiz. Bu çerçevede Doğualagöz ve Batıalagöz mahallelerimizde biber dağıtımı gerçekleştirdik. Tüm mahallelerimizde salçalık biber dağıtımlarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

(Selman Kaya)

DİĞER HABERLER