Konya gök gürültülü sağanak yağışa teslim oldu! Ekipler 184 ihbara müdahale etti

 Konya gök gürültülü sağanak yağışa teslim oldu! Ekipler 184 ihbara müdahale etti
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, uyarılan Konya’da dün akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterdi.

Uzun zamandır beklenen yağış Konya merkezde ve ilçelerde etkili oldu. Akşam saatlerinde merkezde etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken, trafikte ara ara aksamalar yaşandı.

184 ihbara ekipler müdahale etti

Akşam saatlerinde Konya'da meydana gelen gök gürültülü sağanak yağışın etkisiyle ekipler sahada teyakkuz halindeydi. Etkili olan yağışla birlikte,  Afet Koordinasyon Merkezine ve KOSKİ'ye gelen 184 ihbara ekipler müdahale etti.

Can kaybı yaşanmadı

Dün akşam saatlerinde merkezde etkili olan sağanak yağışta, herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığını bildiren ekipler, yağışın vatandaşlara etkisini en aza indirmek için yoğun çaba sarf etti.

Yağış tekrar geliyor

30 Nisan Salı (Bugün) içinde peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Konya genelinde bugün 12.00 ile 23.00 saatleri arasında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniliyor.

Sel ve su baskınlarına dikkat!

Vatandaşlara ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

(Mustafa İlker Şen)

  • #Konya #Konya hava durumu #Hava durumu

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER