SON DEPREMLER LİSTESİ | Konya bugün sallandı mı? Konya’da son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde oldu?

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 SON DEPREMLER LİSTESİ | Konya bugün sallandı mı? Konya’da son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde oldu?
AFAD ve Kandilli Rasathanesi Konya için güncel son deprem verilerini yayınladı. Buna göre Konya’da son deprem nerede ne zaman oldu? Konya bugün sallandı mı? İşte Konya son depremler listesi..

AFAD ve Kandilli Rasathanesi ülkemizde meydana gelen depremler hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Peki Konya'da son deprem nerede, ne zaman oldu?  Konya bugün sallandı mı? İşte Konya son depremler listesi.. 

Konya'da son deprem nerede oldu?

Konyalılar il genelinde meydana gelen depremlerin detaylarını arama motorlarında sıklıkla araştırıyor.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebep olan deprem felaketi sonrası ülkemizde binlerce deprem yaşandı.

Konya'da son deprem nerede oldu diyenler için 10 Mart tarihinde saat 20:48'te 1.4 şiddetinde BULDUK-CIHANBEYLI (KONYA) konumunda meydana geldi. 

Konya'da son 1 haftada kaç deprem oldu?

Konya'da son 1 hafta içerisinde 2 deprem meydana geldi. Bu depremlerden ilki 8 Mart tarihinde Selçuklu ilçesinde kaydedildi. Diğeri ise 10 Mart tarihinde Cihanbeyli ilçesinde meydana geldi. Verilere göre Mart ayında bugüne kadar (15 Mart) Konya'da şiddeti düşük 5 deprem yaşandı. 

Konya deprem bölgesi mi?

Konya son depremler listesine bakıldığında şiddeti küçük depremlerin fazlaca olması daha büyük depremin habercisi mi.. Türkiye geneline bakacak olursak deprem bölgeleri arasında Konya'nın yer almadığı görülüyor. Konya dördüncü derece deprem bölgesi olarak geçmektedir. 

Konya son depremler listesi

 

  • #konya son depremler #konya deprem #depremler #deprem konya #konyada deprem #son depremler listesi konya #AFAD

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER