SON DAKİKA DEPREM | Konya bugün sallandı mı? Konya’da son deprem nerede oldu? Son depremler listesi

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü
 SON DAKİKA DEPREM | Konya bugün sallandı mı? Konya’da son deprem nerede oldu? Son depremler listesi
AFAD ve Kandilli Rasathanesi ülkemizde yaşanan depremlerin detaylarını vatandaşlar ile paylaşıyor. Peki Konya’da son deprem ne zaman oldu, Konya’da deprem mi oldu? İşte Konya son depremler listesi..

Konyalılar AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından Konya ve ilçelerinde en son ne zaman, nerede deprem oldu sorusuna cevap arıyor.  

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebep olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem felaketinden sonra ülkemizde binlerce artçı deprem yaşandı.

Konya bugün sallandı mı? 

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden alınan güncel verilere göre Konya'da son deprem Ereğli ilçesinde oldu. Konya'da son deprem BELKAYA-EREGLI (KONYA) konumunda saat 06:51'de oldu. 1.9 şiddetindeki deprem 28.02.2024 tarihinde meydana geldi. 

Konya'da son deprem nerede oldu?

Konya'da son deprem Ereğli ilçesinde 1.9 şiddetinde meydana geldi. Peki Konya'da son depremler nerede, Konya'nın hangi ilçesinde daha çok deprem oluyor? 

Konya'da 3.5 büyüklüğünde deprem

Konya'da geçtiğimiz yıl 19 Kasım tarihinde saat 00.21'de meydana gelen deprem Konya Ilgın merkez üssünde gerçekleşti. Depremin şiddeti Kandilli Rasathanesi tarafından 3.5 olarak ölçüldü.

Sarsıntı yerin 5.4 km derininde gerçekleşti.

Konya'da son büyük deprem: 4 büyüklüğünde!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kulu olan 4 büyüklüğünde sarsıntı 2023 yılında 28 Kasım tarihinde kaydedildi.
Saat 18.49'da merkez üssü Kulu olan depremin 7,02 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

İşte Konya son depremler;

 

  • #konya deprem #deprem #konya son deprem #son deprem konya #konya sallandı mı #konyada depremler #konya deprem haber #deprem haber

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER