Konya’daki bu kavşak ulaşıma RESMEN AÇILDI! TOGG’la ilk geçişini o isim yaptı: Kilit nokta çözüldü!

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’daki bu kavşak ulaşıma RESMEN AÇILDI! TOGG’la ilk geçişini o isim yaptı: Kilit nokta çözüldü!
RESMEN DUYURULDU.. Konya’da trafiğin kilit noktası ulaşıma açıldı. TOGG aracı ile ilk geçen o isim canlı yayınla paylaşım yaptı. İşte ayrıntılar..

Konya'da bedeli 266 milyon lirayı bulan Şehir Hastanesi önü Kanal Caddesi Köprülü Kavşağı ulaşıma resmen açıldı. 

Başkan Altay canlı yayında duyurdu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayınla duyurdu. Başkan Altay ilk geçişini Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG ile yaptı. 

Trafik rahatlayacak

Şehir Hastanesi önü Kanal Caddesi Köprülü Kavşağı  ile; Kanal Caddesi'nden gelip şehre doğru gidenleri trafik ışığından arındırırken; Adliye tarafında kalan tramvay hattının öncelikle Şehir Hastanesi'ne kadar gelecek kısmını trafikten arındıracak bir sistem oluşturuldu.

"Köprülü kavşak bir başlangıç olacak''

Başkan Altay;

"Burada  iki önemli iş ortaya çıkacak. Birincisi, Kanal Caddesi'nden gelip şehre doğru giden insanları trafik ışığından arındırmış olacağız. Ama bizim için en önemlisi tramvay hattının adliyede kalan kısmını, öncelikle Şehir Hastanesi'ne kadar gelecek kısmıyla trafikten arındıracak bir sistem oluşturuyoruz. Şehir Hastanesi girişinde yapmış olduğumuz yaya üst geçidiyle birlikte oradaki trafik ışığını kaldırarak Karaman Yolu istikametine kesintisiz hale getireceğiz. Asıl önemli olan toplu ulaşımda bundan sonra açıklayacağımız projeler için bu köprülü kavşak bir başlangıç olacak. İlk etapta inşallah Şehir Hastanesi'ne vatandaşlarımızı raylı sistemle ulaştırmış olacağız. Sonrasında da inşallah yakında yapacağımız açıklamalarla raylı sistemimizi şehrimize yaymak için bir çaba içerisindeyiz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza, İLBANK'a projemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” 

 

  • #başkan altay #konya #konya hastane kavşağı #konya haber #konya haberleri #Şehir Hastanesi önü Kanal Caddesi Köprülü Kavşağı #Şehir Hastanesi önü

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER