Marketlerden Ramazan Ayı İçin Büyük Fırsat! Ayçiçek Yağında İndirim!

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü
 Marketlerden Ramazan Ayı İçin Büyük Fırsat! Ayçiçek Yağında İndirim!
Ramazan ayının gelişi ile birlikte, pek çok vatandaş marketlerdeki indirim fırsatlarını araştırıyor. Türkiye’nin pek çok noktasında yer alan zincir marketler, ayçiçek yağında indirim uyguluyor. İşte ayçiçek yağı fiyatlarında indirime giden marketler ve güncel fiyatlar…

Ramazan'ın gelmesi ile vatandaşlar, yoğun bir şekilde mutfak alışverişlerine başlamış durumda. Mutfak alışverişlerinde büyük öneme sahip olan ayçiçek yağının fiyatları ise pek çok kişi tarafından yakında takip ediliyor. Bazı zincir marketler, Ramazan ayı için özel olarak ayçiçek yağı fiyatlarını güncelledi. Bazı marketlerde ayçiçek yağı fiyatlarında yapılan indirimler, özellikle dikkat çekiyor.

Ayciçek Yağı İndirim

A101 Marketlerde Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Ayçiçek yağı fiyatlarında kampanya yapmış olan marketlerden biri olan A101, vatandaşlar için iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. Market Yudum Ayçiçek Yağı için avantajlı bir kampanya fırsatı sunuyor. Marketin aktüel sayfasındaki fiyatlandırmaya göre 1.25 lt.'lik Yudum ayçiçek yağından iki adet alana 32 TL'lik indirim uygulanacak. Normal şartlarda 1.25 lt.'si 81 TL olan Yudum ayçiçek yağının tanesi 81 TL, iki tanesi ise 162 TL oluyor. Kampanya koşullarında ise iki adet 1.25 lt.'lik Yudum ayçiçek yağı 130 TL'ye düşüyor. A101 marketlerinde 5 lt.'lik Biryağ ayçiçek yağı 217 TL'den, 5 lt.'lik Vera ayçiçek yağı ise 195 TL'den satılıyor.

Ayciçek Yağı İndirim

BİM'de Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

Ülkenin en büyük zincir marketlerinden birisi olan BİM de Ramazan ayına özel olarak ayçiçek yağında indirime giden marketler arasında yer alıyor. BİM, 5 litrelik Abalı ayçiçek yağının fiyatını 168.50 TL'ye düşürdü. Diğer marketler de ise bu ürünün fiyatının 200 TL civarında olduğu görülüyor. BİM, ayçiçek yağı fiyatlarının yanı sıra dönem dönem diğer ürünlerinde de indirimleri ile dikkat çeken marketler arasında bulunuyor.

Ayciçek Yağı İndirim

ŞOK Marketlerde Ayçiçek Yağı Fiyatları

Büyük zincir marketler arasında yer alan ŞOK marketlerde de ayçiçek yağı fiyatları yenilendi. ŞOK market raflarında yer alan Evin ayçiçek yağının 1 lt.'si 48.50 TL'den sayılıyor. Aynı markanın 5 lt.'lik ayçiçek yğı fiyatı ise 194.50 TL olarak belirlenmiş durumda.

Ayciçek Yağı İndirim

Tarım Kredi Kooperatifi Ayçiçek Yağı Fiyatları

Ramazan ayında, ayçiçek yağı fiyatlarında güncelleme yapan bir diğer market ise Tarım Kredi Kooperatifi marketleri oldu. TMO, Tarım Kredi Birlik 5 lt.'lik  ayçiçek yağının fiyatını 185 TL olarak duyurdu. Öte yandan Tarım Kredi Birlik 1 lt.'lik ayçiçek yağının fiyatı ise 44.74 TL'ye düşürüldü.

  • #ayçicek yağı #indirim #bim #a101 #şok

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER